Belépés
Új recept írása | Receptjeim | Kedvenc receptjeim | Receptek
Hideg őszibarack krémleves recept Kedvelt receptek
Fogás: leves, Alkalom: hétköznapi, Elkészítési idő: 10 perc, Nehézségi szint: könnyű
Hozzávalók 2 főre
» kb 2 kg őszibarack
» 500 ml főzőtejszín
» csipetnyi
» cukor
Tetszik a recept. Berakom a kedvenc receptjeim közé!
Elkészítés:

Az őszibarackokat megpucoljuk, összeturmixoljuk. Ha nagyon sűrűnek találjuk, kevés vizet önthetünk hozzá. Feltesszük főni. Csipet sót és két csipet cukrot teszünk hozzá. Ha felfőtt, főzőtejszínnel besűrítjük, majd felrottyantjuk és hagyjuk kihűlni. Hidegen fogyasztjuk.
Megjegyzés / tipp:

Ha szépen akarjuk tálalni, tejszínhabot rakhatunk rá; esetleg pirított mandulát.
1 komment 2 ember kedveli gondazsu
2016.09.17 15:31
Néhányan, akik kedvelik ezt a receptet:
Kommentek Új komment
idppp 2016.09.24. 14:20 (#1)
A főzőtejszín mitől sűrítene, az hígít!
Címkék
őszibarackokat megpucoljuk, összeturmixoljuk, őszibarackokat, felrottyantjuk, főzőtejszínnel, tejszínhabot, megpucoljuk, főzőtejszín, fogyasztjuk, Feltesszük, besűrítjük, őszibarack, őszibarack, önthetünk, krémleves, rakhatunk, csipetnyi, pirított, találjuk, mandulát, felfőtt, akarjuk, Hidegen, tálalni, teszünk, esetleg, sűrűnek, őszibarack, főzőtejszín, csipetnyi, cukor,
Bodzaital
0 komment 3 ember kedveli
Sertésborda vadász módra !
1 komment 32 ember kedveli
Tökös kapros lecsó !
0 komment 1 ember kedveli
Snidlinges,krémsajtos töltött borda
0 komment 3 ember kedveli
Almás pite búzadarával
0 komment 1 ember kedveli
Tojásos húskenyér...
0 komment 20 ember kedveli
Pokoli sertésragu
0 komment 9 ember kedveli
Martini (ahogy én készítem)
0 komment 6 ember kedveli
VITAMIN GOLYÓCSKÁK
3 komment 4 ember kedveli
Az almás palacsinta
0 komment 12 ember kedveli
Tojás palacsinta
0 komment 1 ember kedveli
Tojáslikőr nyersen
0 komment 2 ember kedveli
Francia hagymaleves
0 komment 11 ember kedveli
Rosztyóka leves
0 komment 17 ember kedveli
Sárgaborsó tócsni
0 komment 7 ember kedveli
Mákos- banános sütemény
0 komment 3 ember kedveli
Receptbázis - A legfinomabb házi receptek gyűjteménye
© 2024 TVN.HU Kft.